.
.

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ

Δεκεμβρίου 14, 2017 Athens UP 0 Comments


Εδώ και αρκετό καιρό το δημοφιλές μέσω κοινωνικής έχει αλλάξει τον αλγόριθμο του και στην αρχική σελίδα του δεν εμφανίζονται οι φωτογραφίες με χρονολογική σειρά, αλλά κάποια συγκεκριμένα posts που θεωρεί το app ότι σε ενδιαφέρουν.


Αυτό σαν αρχική σκέψη ίσως ακούγεται ιδανικό, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση. Αν παρατηρήσετε καλύτερα θα δείτε πως στην αρχική σας σελίδα, στο λεγόμενο feed, βλέπετε δημοσιεύσεις από τα ίδια 20-25 άτομα και όχι από όλους όσους έχετε επιλέξει να ακολουθήσετε.
Η κατάσταση αυτή έχει δυσαρεστήσει τη πλειοψηφία των εταιρειών και των influencers, που έχουν δει τη δημοτικότητα τους να μειώνεται καθώς οι φωτογραφίες τους δεν εμφανίζονται στην αρχική σελίδα των followers.
Τώρα το Instagram ετοιμάζεται να κάνει ακόμα μια αλλαγή στην αρχική του σελίδα και να εμφανίζει επίσης posts που έχουν κάνει like οι φίλοι σας.
Η αλλαγή αυτή δεν είναι απαραίτητα κακή, όμως οι περισσότεροι χρήστες υποστηρίζουν πως το feed του δημοφιλούς application είναι ήδη σε κακή κατάσταση για να μπερδευτεί ακόμα περισσότερο και πως η εταιρεία θα πρέπει να ασχοληθεί με την ήδη υπάρχουσα δυσαρέσκεια των χρηστών.
Πηγήdidee.gr/

You Might Also Like

0 comentários: