.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΥΠΕΡΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ

Ιανουαρίου 30, 2018 Athens UP 0 Comments

Η  αυριανή πανσέληνος είναι ιδιαίτερη και ονομάζεται και μπλε φεγγάρι γιατί είναι η δεύτερη πανσέληνος του μήνα, υπερσελήνη και ολική έκλειψη Σελήνης.

Στις εκλείψεις συνήθως έχουμε ανάγκη να ολοκληρωθούν τα όνειρά μας αλλά η υπερσελήνη εκπέμπει τόσο μεγάλη ενέργεια που επηρεάζει τα εξωτερικά γεγονότα αλλά και τον εσωτερικό μας κόσμο. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ισορροπία και να ικανοποιηθούμε. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο, κοντά στον Ήλιο και ο Άρης στον Τοξότη. Είναι και τα δυο ζώδια που αγαπούν την ελευθερία και τις δεσμεύσεις αλλά δεν αντέχουν τους συμβιβασμούς. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε αλλαγές και να απαλλαχτούμε από πιεστικές καταστάσεις.
Είναι η στιγμή να έρθουμε σε επαφή με τις ανάγκες μας και να δούμε αν αυτές συμβαδίζουν με τις ανάγκες των άλλων. Να βρούμε τον τρόπο όπου και οι δυο πλευρές θα είναι ευχαριστημένες. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία μας κάνει επιρρεπείς σε υπερβολές και ενθουσιώδεις. Η Σελήνη στο Λέοντα αυξάνει αυτήν την τάση. Έχουμε ανάγκη από θαυμασμό, σεβασμό και επιβεβαίωση και δεν συμβιβαζόμαστε.
Με την πανσέληνο αυτή κλείνει ένας κύκλος σε θέματα ερωτικά, δημιουργικά σχέδια, αυτοέκφρασης. Έχει επιρροή έξι μήνες και θα μας επηρεάζει ως τον Ιούλιο του 2018.
Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, γεννημένοι τις πρώτες μέρες του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα μπορεί να προκύψουν εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή ή με μια νέα γνωριμία. Θα είσαι περισσότερο ενθουσιώδης παρά προβληματισμένη. Ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα και δημιουργικά σχέδια προωθούνται. Μπορεί να μπει στη ζωή σου ένα μοιραίο πρόσωπο που θα το ερωτευτείς παράφορα. Αν έχεις σχέση, μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή ή μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα παιδιών. Έχεις διάθεση για διασκέδαση και φλερτ, ασχολείσαι με τις προσωπικές σου επιθυμίες και εκφράζεις τα ταλέντα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σε σπίτι και οικογένεια. Ένας κύκλος κλείνει και μπορεί να αναστατωθείς. Μπορεί να σε απασχολήσει η σχέση σου με οικεία πρόσωπα ή μπορεί να νιώσεις πως σου ζητούν περισσότερα απ’ όσα μπορείς να δώσεις. Αλλαγές μπορεί να βιώσεις και στην οικογενειακή σου κατάσταση. Το σπίτι και τα ακίνητα έρχονται σε πρώτο πλάνο. Μπορεί να αποφασίσεις μια αγοραπωλησία ή να κάνεις μια ανακαίνιση ή να αλλάξεις κατοικία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διάστημα ασχολείσαι με ταξίδια, μετακινήσεις, επικοινωνία. Μπορεί να σε απασχολήσουν και θέματα με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς. Βρίσκεσαι στο επίκεντρο και σε μια γόνιμη καθημερινή δράση. Αλλάζει ο τρόπος έκφρασής σου ή μπορεί να γεννηθεί μια ιδέα ή μπορεί να λάβεις κάποια νέα που θα φέρουν αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Έχεις ανάγκη να μάθεις νέα πράγματα και να σκεφτείς διάφορα ζητήματα για τον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διάστημα ασχολείσαι με τα οικονομικά σου και παρόλο που η πανσέληνος αυτή δεν είναι αρνητική, καλό θα ήταν να αποφύγεις επενδύσεις και σημαντικές αγορές. Έχεις ανάγκη να αισθανθείς ασφαλής και μπορεί να κάνεις τα πάντα για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Θα προβάλλεις τις ικανότητές σου και θα ασχοληθείς με δημιουργικά σχέδια για να αποδείξεις την αξία σου στους άλλους αλλά και στον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου, μπορεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις σου και το μέλλον τους. Έρχεσαι απέναντι από τον άλλο, σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτός ο άλλος θα μπει κάτω από το μικροσκόπιο και θα προσπαθήσεις να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου μαζί του. Αλλαγή επαγγέλματος, απόκτηση απογόνων, ένας γάμος είναι σενάρια που θα προκύψουν το επόμενο διάστημα και θα διαμορφώσουν μια νέα πορεία. Μπορεί να ξεκινήσεις μια δική σου δουλειά ή να αναλάβεις ένα δημιουργικό σχέδιο. Ξεκαθαρίσματα είναι πιθανά και στις φιλικές σου σχέσεις. Αλλάζει η κοσμοθεωρία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να προσέξεις την υγεία σου, τόσο την σωματική όσο και την ψυχική. Φρόντισε τη φυσική σου κατάσταση και απόφυγε παρασκηνιακές κινήσεις στη δουλειά. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με κομμάτια του εαυτού σου που πρέπει να αναδιαμορφώσεις. Έχεις ανάγκη να απομονωθείς, να απομακρυνθείς από τον κοινωνικό σου κύκλο για να έρθεις πιο κοντά στις βαθύτερες επιθυμίες σου, να προετοιμαστείς για κάτι καινούργιο. Δημιουργικά σχέδια θα σου πάρουν χρόνο μέχρι να υλοποιηθούν.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει τις κοινωνικές σου σχέσεις και τους στόχους σου. Μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα, μια εταιρεία, ένα σύλλογο ή μπορεί να κλείσει ένας κύκλος που αφορά φιλικές σου σχέσεις. Αλλάζει ο τρόπος που σχετίζεσαι με τους άλλους. Κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον και αφήνεις στην άκρη ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Μπορεί πάλι να δεχτείς μια πρόταση για συνεργασία με άτομο από τον φιλικό ή επαγγελματικό σου κύκλο. Βάλε τα όριά σου ανάμεσα στη φιλία και τον έρωτα. Η φήμη σου είναι μεγάλη, είσαι αγαπητή και αρεστή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος αυτή θα επηρεάσει την καριέρα σου και τις φιλοδοξίες σου. θα ασχοληθείς με την επαγγελματική σου πορεία, με τις σχέσεις σου με ανώτερα πρόσωπα και τη δημόσια εικόνα σου. Μπορεί να αναλάβεις μια ηγετική θέση ή ένα δημιουργικό σχέδιο και να αναγνωριστείς. Δείξε σεβασμό σε κανόνες. Μπορεί να προβληματιστείς και να δυσκολευτείς να συμβιβάσεις καριέρα με οικογένεια. Μια επισημοποίηση της σχέσης σου είναι πιθανή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διάστημα ανεβαίνεις ψυχολογικά, απαλλάσσεσαι από ανασφάλειες και στοχεύεις ψηλά. Η πανσέληνος επηρεάζει τα ταξίδια, τις σπουδές, το εξωτερικό. Βάζεις νέους στόχους, σχεδιάζεις το μέλλον και αφήνεις πίσω σου ότι δεν σε εξυπηρετεί. Ανοίγεις ορίζοντες, μπορεί να ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό ή να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου και να ξεκινήσεις την καριέρα σου. Μπορεί πάλι να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους ή να κλείσεις νομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείς με οικονομικά θέματα και στενές σχέσεις. Μπορεί να σε απασχολήσουν δάνεια, χρέη, κληρονομιές, οικονομικές συμφωνίες ενώ μπορεί να σου επιστραφούν και χρωστούμενα. Απόφυγε τα ανοίγματα και πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι στη διαχείριση των οικονομικών σου. Αλλαγές μπορεί να προκύψουν και στη συμβίωσή σου, να προχωρήσεις σε μια συγκατοίκηση ή να ασχοληθείς με τα κοινά οικονομικά. Μπορεί να αισθανθείς πως κλείνει ένας κύκλος στη συναισθηματική σου ζωή και έχεις ανάγκη να κάνεις την αυτοκριτική σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διάστημα κλείνει ένας σημαντικός κύκλος σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω ή να τη διακόψεις αν είναι προβληματική. Κάποιες αλλαγές μπορεί να υπάρξουν και στη ζωή του συντρόφου σου και να αναδιαμορφωθεί η σχέση σας. Αντίστοιχα και στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία ή να σταματήσεις μια προβληματική.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείς με καθημερινότητα, υγεία και εργασία. Αλλαγές μπορεί να υπάρξουν στις αρμοδιότητές σου, το πρόγραμμά σου, σε συναδελφικές σχέσεις, μπορεί να αλλάξει έδρα και η εταιρεία σου. Μπορεί να ξεκινήσεις και μια δεύτερη δραστηριότητα. Προσπάθησε να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, να κάνεις γυμναστική και υγιεινή διατροφή για να αναζωογονηθείς. Προσοχή και στην ψυχική σου υγεία.

www.klik.gr

You Might Also Like