.

Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ CLUBS

Ιανουαρίου 23, 2018 Athens UP 0 Comments


Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του Βερολίνου πως θα επιδοτήσει τα clubs για εργασίες ηχομόνωσης και μετά από μια συντονισμένη εκστρατεία της οργάνωσης UK Music, o γραμματέας του βρετανικού υπουργείου Στέγασης, Κοινοτήτων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης Sajid Javid δεσμεύτηκε να αλλάξεις τους κανονισμούς ώστε τα clubs να αποκτήσουν μεγαλύτερη προστασία από τους κατασκευαστές ακινήτων. 


«Τα clubs διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στις κοινότητες μας, φέρνουν τους ανθρώπους κοντά, συμβάλλουν στη τοπική οικονομία και στηρίζουν την μουσική κουλτούρα της χώρας» δήλωσε ο Javid, ανακοινώνοντας τα σχέδια για την θέσπιση της αρχής «Πράκτορας της Αλλαγής» στην νομοθεσία του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Με την θέσπιση της αρχής, οι κατασκευαστές ακινήτων θα είναι υπεύθυνοι για τον εντοπισμό και την επίλυση οποιονδήποτε προβλημάτων ηχορύπανσης σε περιοχές που θα κατασκευάσουν ακίνητα και φιλοξενούν ήδη clubs. Πρόκειται για μια σημαντική αλλαγή στην τρέχουσα κατάσταση, όπου η ευθύνη πέφτει στους ιδιοκτήτες των club όταν κατασκευάζονται οικίες κοντά τους. 

Οι προτεινόμενες αλλαγές θα αποτελέσουν αντικείμενο διαβουλεύσεων μέσα στους επόμενες μήνες και , εάν εγκριθούν, θα μπορέσουν να τεθούν σε ισχύ το καλοκαίρι. 

Πηγή: https://www.clubber.gr

You Might Also Like

0 comentários:

ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ STUDIO