.
.

ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ STEVE JOBS, ELON MUSK, JEFF ΒEZOS ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ?

Ιανουαρίου 30, 2018 Athens UP 0 Comments


Δεν έχουν απαραίτητα… το κοκαλάκι της νυχτερίδας, σίγουρα όμως έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στον τρόπο που σκέπτονται και ενεργούν, που τους κάνει ξεχωριστούς και επιτυχημένους, διαβεβαιώνει ο Αμερικανός Robert Dilts.


Για όσους δεν τον γνωρίζουν, πρόκειται για έναν από τους σημαντικούς δημιουργούς μοναδικών προσεγγίσεων στον τομέα της καινοτομίας, ηγεσίας και επιτυχίας με παγκόσμια αναγνώριση ηγετική φυσιογνωμία στο πεδίο μελέτης “Genius Τhinking”, με τεράστιο ερευνητικό έργο και πλούσια συγγραφική δράση.
Μετά από 20ετή επιστημονική μελέτη και συνεργασία με τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες νέας γενιάς, ο Dilts εντόπισε τα καίρια σημεία του τρόπου που αυτοί σκέπτονται και ενεργούν αποδεικνύοντας ότι η επιτυχία μπορεί να αναλυθεί και να αποκωδικοποιηθεί. Έτσι, δημιούργησε ένα πρωτοποριακό μοντέλο, το Success Factor modeling SFM™, παρέχοντας τη δυνατότητα σε όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται να ανακαλύψει, βήμα- βήμα τα καθοριστικά και κρίσιμα στοιχεία των δικών του ταλέντων και δεξιοτήτων που κάνουν τη διαφορά και να τα αξιοποιήσει κατάλληλα έτσι ώστε να επιταχύνει τους ρυθμούς για την πραγματοποίηση των στόχων του, κάνοντας αυτό που κατά βάθος επιθυμεί, ζώντας έτσι μια ζωή που έχει νόημα για αυτόν.

Στην αρχή το SFM™ είχε βρει απήχηση κυρίως σε start uppers στις ΗΠΑ. Σήμερα εφαρμόζεται από οργανισμούς και επιχειρηματικούς κολοσσούς σε όλο τον κόσμο καθώς το μοντέλο δείχνει βήμα προς βήμα πώς μια επιχείρηση μπορεί να προσεγγίσει με επινοητικότητα και έμπνευση εγχειρήματα, να επιταχύνει την επινοητικότητα και εξέλιξη σκέψης των ανθρώπων της, σημειώνοντας αξιόλογα αποτελέσματα σε ένα κόσμο που κινείται πολύ γρήγορα. Επιπλέον, με το μοντέλο αυτό προάγεται η συλλογική ευφυία που σήμερα θεωρείται καταλυτικός παράγοντας επιτυχίας στο σύγχρονο επιχειρείν.
Ενδεικτικοί πελάτες του Dilts είναι οι :Apple, Παγκόσμια Τράπεζα, Microsoft, ΕΥ, IBM, American Express, Xerox, Mercedes Benz, BMW, Fiat, The University of Miami School of Medicine.

Η νέα χρονιά φέρνει τον Dilts στην Ελλάδα, για να παρουσιάσει ο ίδιος το μοντέλο του στις 7 και 8 Φεβρουαρίου σε ένα ειδικό διαδραστικό 2- ήμερο Signature Class Next Generation Entrepreneurs -The Difference that makes the Differenceστην Αθήνα. Η μοναδική αυτή εκδήλωση αφορά επιχειρηματίες στελέχη start uppers και όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν και να πραγματοποιήσουν αυτό που ονειρεύονται Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Synolic®Development Systems , στρατηγικό εταίρο του Dilts για την Ελλάδα και την Κύπρο με την Αιγίδα του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Πληροφορίες και κρατήσεις: http://www.synolic.com/sfm-signatureclass/

You Might Also Like