.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ STING ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

Ιανουαρίου 24, 2018 Athens UP 0 Comments


Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 10:30 το πρωί θα ξεκινήσει η προπώληση για τις δύο συναυλίες του Sting στο Ηρώδειο και όπως όλα δείχνουν, για κάποιον που δεν θέλει να το χάσει, η σκέψη "Είναι νωρίς ακόμα, άσ' το για μετά" μάλλον θα αποδειχθεί λανθασμένη! Ήδη, μία μέρα νωρίτερα, από την Πέμπτη δηλαδή (25/1) στις 10:00 και για 24ωρες, θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική προπώληση Αποκλειστικά για τα μέλη του επίσημου fan club του Sting (www.sting.com). 

Οι τιμές του εισιτηρίου βέβαια τσουχτερές, όπως το κρύο που έπιασε από σήμερα... Κάποια λίγα εισιτήρια θα διατεθούν στην τιμή των 60 ευρώ και μετά τα φθηνότερα θα κοστίζουν 66 ευρώ για το άνω διάζωμα.    Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες για την προπώληση παρακάτω:   

Τιμές εισιτηρίων:   Άνω Διάζωμα: 60€ (Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων). Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 66€.   Κάτω Διάζωμα - Β’ Ζώνη: 84€ Κάτω Διάζωμα - Α’ Ζώνη: 100€ Κάτω Διάζωμα - Διακεκριμένη Ζώνη: 142€   Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στο Άνω Διάζωμα για: Ανέργους (με την επίδειξη κάρτας): 25€ Φοιτητές (με την επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας): 45€ Για τα ΑΜΕΑ θα υπάρξει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο Kάτω Διάζωμα (ΤΜΗΜΑ Α-ΣΕΙΡΕΣ 1&2): 25€   Σχεδιάγραμμα θέσεων ανά κατηγορία εισιτηρίου:
Προπώληση εισιτηρίων: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366 | www.tickethouse.gr   Πληροφορίες: Δεν διατίθενται στο φυσικό σημείο πώλησης τα εισιτήρια του κάτω διαζώματος. Όριο αγοράς 4 εισιτήριων ανά συναλλαγή   Δεν διατίθενται ηλεκτρονικά τα εισιτήρια φοιτητών, ανέργων και ΑΜΕΑ. Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου


Πηγή: www.musicpaper.gr

You Might Also Like

0 comentários:

ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ STUDIO