.
.

ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟ 3Ο ATHENS STREET FOOD FESTIVAL

Φεβρουαρίου 07, 2018 Athens UP 0 Comments

Το 3ο Athens Street Food Festival θα διεξαχθεί τον Μάιο. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως θα διεξαχθεί για πρώτα τρία τριήμερα του Μαΐου στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ στο Γκάζι.

Το Athens Street Food Festival, το φεστιβάλ που άλλαξε το γαστρονομικό τοπίο της πρωτεύουσας και είναι πια ένας θεσμός για τους foodies, “ζεσταίνει τους φούρνους του” για να επιστρέψει και τον φετινό Μάϊο, με την τρίτη εκδοχή του.

Η μεγάλη επιτυχία του Athens Street Food Festival το 2016 και το 2017 (με 100.000 επισκέπτες) είχε ως αποτέλεσμα να ακουστεί ευρύτερα η έννοια του “φαγητού του δρόμου” και να δημιουργηθεί ένα ρεύμα “street food” ανά τη χώρα, με την εικόνα της “καντίνας” να ανανεώνεται ριζικά και να αγκαλιάζεται πλέον ακόμα και από καταξιωμένους chefs!

Φέτος, το πιο feelgood φεστιβάλ της Αθήνας θα παρουσιάσει μια ακόμα πιο μεγάλη ποικιλία από κουζίνες, όπου οι δεκάδες συμμετέχοντες θα προτείνουν τη δική τους άποψη για το τι είναι το “φαγητό του δρόμου”. Όπως κάθε χρονιά, το Athens Street Food Festival υπόσχεται νέες γευστικές προτάσεις που θα συζητηθούν και θα αγαπηθούν από το κοινό, με - αποκλειστικά για το φεστιβάλ - pop-up stores και πολλές εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το 3ο Street Food Festival θα πραγματοποιηθεί φέτος κατά τα τρία πρώτα τριήμερα του Μαΐου (4-5-6, 11-12-13, 18-19-20 Μαΐου).

Source: http://www.alimosonline.gr/all-around/18107-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%AC%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF-3%CE%BF-athens-street-food-festival

You Might Also Like