.
.

ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ CLUB

Μαΐου 26, 2018 Athens UP 0 CommentsΤο πλοίο που φιλοξενούσε τον πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό Radio Veronica τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, πρόσφατα μετατράπηκε στο νεότερο club του Άμστερνταμ, το noorderschip. 

Το σκάφος φιλοξένησε τον σταθμό Radio Veronica από το 1960 έως το 1973, την χρονιά που μια καταστροφική καταιγίδα ανάγκασε το πλήρωμα να το εγκαταλείψει. Το noorderschip διαθέτει τρία επίπεδα και χωρητικότητα 300 ατόμων. Το dancefloor βρίσκεται κάτω από την στάθμη της θάλασσας και διαθέτει ηχοσύστημα Funktion-One. 

Ο δημιουργικός διευθυντής του David Cornelissen δήλωσε στο Resident Advisor πως ελπίζει ο χώρος να αποτελέσει ένα πολιτιστικό λιμάνι για την τοπική κοινότητα, εστιάζοντας περισσότερο στις τοπικές πρωτοβουλίες και κολεκτίβες που αναζητούν έναν χώρο στο Άμστερνταμ. 

Ο Cornelissent θέλει ο χώρος να προσελκύσει τους επισκέπτες και όχι μόνο οι DJs και τα live acts που θα εμφανιστούν σε αυτόν. Από τα decks θα περάσουν τοπικά ταλέντα καθώς και διεθνείς καλλιτέχνες που δεν καλούν τα υπόλοιπα club της πόλης. 

Κατά την διάρκεια της ημέρας, το noorderschip θα φιλοξενεί μαθήματα, διαλέξεις, εκθέσεις τέχνης κ.α. Επίσης διαθέτει εστιατόριο για χορτοφάγους με τοπικές πρώτες ύλες. 

Τα club nights του διημέρου: 
25/5 – Samo DJ + Cinnaman 
26/5 – special guest + Woody ’92 + Jasmin 

Πηγή: https://www.clubber.gr

You Might Also Like

0 comentários: