.

Η PEGGY GOU ΙΔΡΥΕΙ LABEL ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑ ΡΟΥΧΩΝ

Αυγούστου 31, 2018 Athens UP 0 Comments


Η Peggy Gou συνεργάζεται με την πολυτελή εταιρεία ρούχων New Guards Group για να βγάλει την δική της σειρά ρούχων με την ονομασία Kerri. 

Η σειρά Kerri, που στα κορεάτικα σημαίνει «καμηλοπάρδαλη» (το αγαπημένο ζώο της Peggy), θα κυκλοφορήσει του χρόνου αρχικά με streetwear γυναικεία ρούχα και αργότερα θα εξελιχθεί σε unisex. 

Σε συνέντευξη της στο i-d.vice.com, η Κορεάτισα καλλιτέχνης μίλησε για την προσέγγιση που της έκανε η New Guards Group, μετά από ένα brand event για την θυγατρική της εταιρεία μόδας Off-White και της ζήτησε να δημιουργήσει μια σειρά ρούχων που θα φορούσε και η ίδια. 

«Όταν ξεκίνησα το DJing ήθελα να φαίνομαι όσο το δυνατόν πιο σοβαρή» δήλωσε η Peggy. «Φορούσα τζιν και λευκό tshirt αλλά τώρα ξέρω πως η μόδα είναι μέρος του εαυτού μου.» 

Επίσης αποκάλυψε πως ιδρύει την δική της δισκογραφική εταιρεία με ονομασία Gudu, μια συντομογραφία του “Peggy Gou Does”. Σκοπός του label θα είναι η υποστήριξη νέων καλλιτεχνών της Ασίας ενώ παράλληλα θα τους δίνει την ευκαιρία να παίξουν στο εξωτερικό. 

Πηγή: https://www.clubber.gr

You Might Also Like

0 comentários:

ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ STUDIO