.

Ο 2ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΗΒΟ «THE DEUCE», ΣΤΗ NOVA

Σεπτεμβρίου 09, 2018 Athens UP 0 Comments


Ο δεύτερος κύκλος μίας από τις καλύτερες σειρές της περσινής χρονιάς, «The Deuce ΙΙ»,με πρωταγωνιστές τους James Franco και Maggie Gyllenhaal, έρχεται αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Novaταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους. H σειρά κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή, στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, και σε prime time προβολή τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα, στις 22:00, στο Novacinema4HD!
Η υπόθεση της σειράς περιστρέφεται γύρω από τον σκληρό κόσμο του πληρωμένου έρωτα, του εγκλήματος, της βίας και των ναρκωτικών, με φόντο τη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ‘ 70, μίας εποχής όπου η νομοθεσία ευνοούσε την ταχύτατη ανάπτυξη της βιομηχανίας των ερωτικών ταινιών.
Ο πρώτος κύκλος απέσπασε θερμές κριτικές και υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ σχεδόν αμέσως η HBO έδωσε το πράσινο φως για την παραγωγή του δεύτερου κύκλου. Τον πρωταγωνιστή James Franco, πλαισιώνει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών το οποίο αποτελείται από τους: Maggie Gyllenhaal, η οποία επιστρέφει με ενισχυμένο ρόλο, Kim Director, Mustafa Shakir, Margarita Levieva και Emily Meade.
Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ διατίθεται και μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demandώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

You Might Also Like

0 comentários:

ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ STUDIO