ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 400 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ «ΣΑΝΤΙΑΓΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ»

Σεπτεμβρίου 09, 2018 Athens UP 0 Comments


Στις 23 Σεπτεμβρίου ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα ζητήσει την έγκριση για να προχωρήσει στα έργα της ανακατασκευής του Σαντιάγο Μπερναμπέου, με την ελπίδα ότι αυτά θα αρχίσουν πριν φύγει το 2018 ή το αργότερο μέσα στους πρώτους μήνες του 2019.
Όπως αναφέρει η Marca το συνολικό κόστος από την ανακατασκευή του «παλατιού» της Ρεάλ Μαδρίτης θα ξεπεράσει τα 400 εκατομμύρια ευρώ και τα έργα θα διερκέσουν κάτι παραπάνω από 40 μήνες.
Εκτός από την ανακατασκευή του Σαντιάγο Μπερναμπέου, το οποίο θα... ψηλώσει στα 60 μέτρα, η Ρεάλ θέλει να αναμορφώσει και την αστική ζώνη περιμετρικά του γηπέδου της.
Μπροστά από αυτά, οι άνθρωποι της Ρεάλ έχουν μελετήσει τη δημιουργία μίας πολύ μεγάλης δημόσιας πλατείας καθώς και αρκετούς ακόμα δημόσιους χώρους.
Η εξωτερική πλευρά του γηπέδου θα είναι πραγματικά εντυπωσιακή και θα εκπέμπει φως διαφόρων χρωμάτων το ηλιοβασίλεμα, ενώ προβλέπεται να κατασκευαστεί οροφή, η οποία θα ανοίγει μέσα σε 12 λεπτά.
Όσον αφορά τη χωρητικότητα, προβλέπεται να δημιουργηθεί μία νέα εξέδρα 3.000 θέσεων που θα αυξήσει λίγο ακόμα τη χωρητικότητα, από τις 81.000 θέσεις που έχει το Μπερναμπέου τη δεδομένη στιγμή.
Πηγή: gazzetta.gr

You Might Also Like

0 comentários: