.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ATHENS PINBALL MUSEUM

Σεπτεμβρίου 11, 2018 Athens UP 0 Comments


Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πόρτες του το Athens Pinball Museum με ωράριο λειτουργίας καθημερινά  Δευτέρα έως Κυριακή, από 09.00 π.μ έως 00.00

Πρόκειται για το πρώτο μουσείο Pinball (Φλίπερ) της  χώρας με επίπεδο υποδομών και εκθεμάτων που θα εντυπωσιάσουν  όλους τους επισκέπτες.

Στόχος μας είναι  η  παρουσίαση στο ευρύ κοινό, περισσοτέρων  από 100 συλλεκτικών Pinball (Φλίπερ) παιχνιδιών από το 1958 μέχρι και τα πιο σύγχρονα, σε άριστη εμφανισιακή αλλά και παικτική κατάσταση και παράλληλα την λειτουργία εργαστηρίου επισκευής και συντήρησης.


Μετά την καταβολή ημερησίου εισιτηρίου εισόδου, παρέχεται  παρουσίαση καθώς και απεριόριστο παιχνίδι σε όλα τα μηχανήματα χωρίς κάποια περαιτέρω επιβάρυνση.

Στον χώρο του μουσείου θα λειτουργεί cafe snack bar με δυνατότητα παροχής γεύματος, ροφήματος και ποτού.

Τα μηχανήματα pinball  αποτέλεσαν επανάσταση, συνεχώς ακολουθούσαν  την  τελευταία τάση της τεχνολογίας σε πολυπλοκότητα  και της επικαιρότητας σε θεματολογία.


Αποτελούν ένα παιχνίδι  διαδραστικό που μπορεί να είναι ατομικό ή ομαδικό multiplayer.

Σκοπός μας ως μουσείο είναι η παρουσίαση στο ευρύ κοινό αυτών των θαυμάτων της ηλεκτρομηχανικής καθώς και η διατήρηση τους στον χρόνο.

Η εμπειρία είναι εξ΄ολοκλήρου  διασκεδαστική, μια πανδαισία για όλες τις αισθήσεις που προκαλεί  νοσταλγία στους παλιούς και έμπνευση στους νεότερους.

Για παιδιά από 8 έως 108 χρονών, τιμή εισιτηρίου 10 €.

Σε απόσταση αναπνοής από το Μετρό Ακρόπολη.

Μακρή 2 & Διονυσίου Αεροπαγίτου

#AthensPinballMuseum
Τηλ: 2109245958
E-mail: info@athenspinballmuseum.com

Fb: Athens Pinball Museum

Instagram: Athens Pinball Museum


You Might Also Like

0 comentários:

ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ STUDIO