.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ KOSMIMA 2018

Σεπτεμβρίου 06, 2018 Athens UP 0 Comments


Η πιο «λαμπερή» έκθεση, η 33η KOSMIMA, πραγματοποιείται από τις 20-22 Οκτωβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η KOSMIMA, που πραγματοποιείται εδώ και 32 χρόνια, αποτελεί το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών από τον κλάδο του κοσμήματος και των ωρολογίων, με στόχευση στη χειμερινή αγορά.

Στην έκθεση συμμετέχουν κατασκευαστές, εργαστήρια, σχεδιαστές, εισαγωγείς, αντιπρόσωποι και χονδρέμποροι κοσμημάτων, ωρολογίων και πολύτιμων λίθων, καθώς και εταιρείες με ασημένια είδη, είδη συσκευασίας και μηχανήματα.

Στόχος της KOSMIMA είναι μεταξύ άλλων το άνοιγμα νέων αγορών και η προβολή του ελληνικού κοσμήματος στις αγορές του εξωτερικού.
Ενδεικτικό γεγονός της σημασίας της διοργάνωσης για τον κλάδο του κοσμήματος είναι ότι η KOSMIMAτου 2017 κατέγραψε αύξηση στους εμπορικούς επισκέπτες κατά 36%, σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση.
Οι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες προήλθαν από την Αυστρία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Αίγυπτο, την Κύπρο, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Σρι Λάνκα, την Τουρκία, την Αλβανία, τη Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ και τη Σερβία.
kosmima.helexpo.gr

You Might Also Like

0 comentários:

ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ STUDIO