.

ΠΑΡΤΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Σεπτεμβρίου 06, 2018 Athens UP 0 Comments


Οι φυλακές Bijlmerbajes που βρίσκονται κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Amstel του Άμστερνταμ θα μετατραπούν σε ένα μεγάλο dance stage κατά την διάρκεια του φετινού Amsterdam Dance Event. 


Οι φυλακές που επίσημα έκλεισαν το 2016 θα φιλοξενήσουν τρία πάρτι της διοργανώτριας εταιρείας Audio Obscura στις 18, 19 και 20 Οκτωβρίου. Το πρώτο πάρτι θα κινηθεί σε Ντιτρόιτ και Σικάγο house μονοπάτια υπό την καθοδήγηση των Seth Troxler, Honey Dijon και Carista. To δεύτερο θα έχει μια πιο σκοτεινή κατεύθυνση με τις techno μουσικές των Speedy J, Rodhad, Jon Hester και Cloud. 

Και το τελευταίο πάρτι του τριημέρου, θα έχει headliner την Nina Kraviz, η οποία θα φέρει το label της trip για να παρουσιάσει «διεστραμμένη μουσική για ανοιχτόμυαλους». Το label της Kraviz είναι γνωστό για τα πάρτι του σε ασυνήθιστα μέρη όπως η ηφαιστειογενής σπηλιά στην Ισλανδία και ο πύργος νερού στο Ελσίνκι. 

Μονοήμερα Εισιτήρια 1η κυκλοφορία: 34,5 € 2η κυκλοφορία: 39,5 € Πατήστε την αντίστοιχη ημερομηνία για αγορά εισιτηρίων: 18/10, 19/10 & 20/10. 
Πηγή: https://www.clubber.gr

You Might Also Like

0 comentários:

ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ STUDIO