.

Η ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΗΣ POP ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ

Σεπτεμβρίου 06, 2018 Athens UP 0 Comments


Ένα εγκαταλελειμμένο βενζινάδικο σίγουρα έχει μια διαφορετική γοητεία, χάρη στη φθορά που έχει υποστεί. Το συγκεκριμένο βενζινάδικο όμως δεν γνωρίζει τι σημαίνει φθορά.

Βρίσκεται στην περιοχή White City του Λονδίνου και η εμφάνισή του είναι εντυπωσιακή. Άλλωστε οι δύο καλλιτέχνες που την επιμελήθηκαν, οι Craig Redmanκαι Karl Maier, είναι γνωστοί για τις εικονογραφήσεις και τα installations τους.
Το συγκεκριμένο project τους ονομάζεται “Here After” και μέσω αυτού ήθελαν να πετύχουν έναν σκοπό. Και τα κατάφεραν. Δημιούργησαν μια εντυπωσιακή εγκατάσταση, που μαρτυρά τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον της περιοχής.
Μπορεί να εξακολουθεί να είναι βενζινάδικο, όμως μόνο στη μορφή. Γι ‘αυτό χρησιμοποίησαν σχήματα που συναντάμε στις επωνυμίες μεγάλων εταιρειών αερίου, όπως είναι οι ρίγες και τα μεγάλα βέλη. Η εφαρμογή τους έγινε με έναν πιο ελεύθερο και εκφραστικό τρόπο, ώστε να προταθούν νέες δυνατότητες για την τοποθεσία.
Όσον αφορά την έντονη παλέτα χρωμάτων, έχει να κάνει και με την τοποθεσία του βενζινάδικου, αφού βρίσκεται απέναντι από το Television Centre, τα πρώην κεντ
ρικά γραφεία του BBC.
Πηγή: didee.gr

You Might Also Like

0 comentários:

ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ STUDIO