.

ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΡΡΕ

Οκτωβρίου 15, 2018 Athens UP 0 Comments


Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, άνοιξε για το κοινό της Νέας Υόρκης, ο Fournos Theofilos. Πρόκειται για έναν διώροφο ελληνικό φούρνο που μόλις άνοιξε στην καρδιά του Μανχάταν και είναι μια επιπλέον επιλογή για ένα πρωινό on the gο ή ένα γρήγορο γεύμα ανάμεσα στα meetings.

Το νέο εγχείρημα του Γιώργου Κορρέ δεν έχει σχέση με τον χώρο των φαρμακευτικών προϊόντων, αλλά βασίζεται στην ελληνική παράδοση από μία εντελώς άλλη πλευρά- τη γαστρονομία.

Οι New York Times αναφέρονται πρώτα στην αποδομημένη τυρόπιτα, στο άρθρο τους για τη νέα άφιξη, ενώ σχολιάζουν τους ετερόκλητους ιδιοκτήτες του- ο Κορρές συνεργάστηκε με τον Νικόλα Πασχαλάκη ο οποίος προέρχεται από τον κλάδο της τεχνολογίας.

Οι δύο Έλληνες σεφ, Γιάννης Τσιάκος και Διονύσης Λιακόπουλος θα συστήσουν την ελληνική κουζίνα μέσα σπό παραδοσιακές πίτες -με πρωταγωνίστριες τη σπανακόπιτα και την τυρόποτα- σάντουιτς, ελιές Καλαμάτας, ενώ θα λειτουργεί ξεχωριστό stand με ελληνικό γιαούρτι σε διάφορους συνδυασμούς.

Ο φούρνος θα προσφέρει καφέ, milkshake και smoothies αλλά θα καλύπτει και τα τρία γεύματα της ημέρας, με πιάτα όπως σφακιανή πίτα, αρνί, φασολάκια, σαλάτες και σούπες.

Πηγή: thepaper.gr

You Might Also Like

0 comentários:

ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ STUDIO