.

Ο PAUL RITCH ΣΤΟ STEAM

Οκτωβρίου 13, 2018 Athens UP 0 Comments


Μετά το Techniques festival, το Blend υποδέχεται τη νέα χειμερινή σεζόν στο Steam έχοντας ως επίτιμο καλεσμένο έναν καλλιτέχνη με τον οποίο το ελληνικό κοινό μοιράζεται την απόλυτη χημεία. 

Ο Γάλλος Paul Ritch επιστρέφει το Σάββατο 13 Οκτώβρη για μια νύχτα σε απόλυτα minimal ρυθμούς κι αυτό είναι το καλύτερο ποδαρικό για την σεζόν 2018-2019. Με παραγωγές και performances που ξεχειλίζουν δυναμική όσο και αρμονία ήχου, ο Paul Ritch, αφού εμφανίστηκε σαν «από μηχανής θεός» πριν σχεδόν 16 χρόνια στα διεθνή underground μουσικά δρώμενα, χαράζει έκτοτε τη δική του ιδιαίτερη πορεία. 

Η δική του techno καθόρισε και καθορίστηκε από labels όπως η Drumcode του Adam Beyer, η Cocoon Records του Sven Vath και άλλα (Sci+Tech, Resopal Schallware, Bpitch Control, κ. ά.) και φυσικά από το label Quartz Rec, το οποίο φέρει την προσωπική του σφραγίδα. 

Ο ανήσυχος παραγωγός και DJ συγκαταλέγεται δίκαια στη λίστα του Resident Advisor με τους 100 πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών, ενώ παράλληλα έχει τερματίσει στη 2η θέση του Techno Chart του Beatport για το EP “Split Part 1”. 

Επίσης δικό του είναι και το project “All Jacks”, ένα label που παράγει μουσική αποκλειστικά σε βινύλια. 

Οι εμφανίσεις του από το Timewarp και το Awakenings μέχρι το Amnesia και το Berghain, είναι πάντα πολυαναμενόμενες και εξαιρετικά επιτυχημένες. 

Τη βραδιά του Paul Ritch στο Steam θα συμπληρώσουν οι Resident DJs του Blend, Μikee και Manolaco. 

Το event ξεκινάει τα μεσάνυχτα Είσοδος: 15 ευρώ Τιμή φιάλης: 140€ / 4 άτομα Κρατήσεις: 6936660260, 6981029016 Steam: Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι, Αθήνα 

Πηγή: clubber.gr

You Might Also Like

0 comentários: