.

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΡΑΤΣΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΡ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΕΑ, ΤΗ ΝΥΧΤΑ.

Ιανουαρίου 29, 2019 Athens UP 0 Comments


Το Nyx είναι ολόκληρο ντυμένο με υπεριώδεις ακτίνες δημιουργώντας έναν φουτουριστικό χώρο με εκπληκτική θέα στην πόλη. Το μπαρ τυλίγεται με 21.000 μέτρα από το υπεριώδες καλώδιο. Οι καναπέδες, τα σκαμπό, οι κολώνες, οι τοίχοι είναι σαν να “μην υπάρχουν” λόγω του σχεδιασμού, σαν το σκηνικό να έχει βγει από ταινία υπερηρώων.


Τα φώτα δημιουργούν μια λάμψη παρόμοια με εκείνη των αυτοκινητοδρόμων της Σαγκάης. Η παραμόρφωση της μπλε λάμψης της δομής διακόπτονται από κόκκινο χρώμα και οι σχεδιαστές μιλούν για ένα αποτέλεσμα που δημιουργεί «μια νέα αισθητική, αυτή του phygital».

Διατηρώντας έναν συνεχή διάλογο με το σύγχρονο περιβάλλον της, το Nyx αντανακλά ένα μακρινό παρελθόν, προβάλλοντας ένα αφηρημένο μέλλον, συνδυάζοντας τροπές πολιτισμών και ταυτότητες. Η προκύπτουσα εγκατάσταση θέτει μια νέα φυσική αισθητική, δημιουργώντας μια σουρεαλιστική εμπειρία χώρου-χρόνου, στην οποία οι επισκέπτες μπορούν στιγμιαία να χάσουν τον εαυτό τους.

«Σχεδιάζοντας ένα μακρινό παρελθόν, πλαισιωμένο από φουτουριστικούς ουρανοξύστες, το Nyx παρουσιάζει μια εναλλακτική προοπτική στον αμείλικτο νεωτερισμό της Σαγκάης», αναφέρει η εταιρεία.

Πηγή: el.ozonweb.com

You Might Also Like

0 comentários: