.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ TATTOO ΠΟΥ ΦΩΣΦΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Φεβρουαρίου 02, 2019 Athens UP 0 CommentsΑπό πράσινους κάκτους που λαμπυρίζουν μέχρι εξωγήινους και φωτιές που αλλάζουν σχήμα και χρώμα, η καλλιτέχνης Kayla Newell φαίνεται αν έχει δώσει μια νέα φουτουριστική διάθεση στην τέχνη των τατουάζ. Κάτω από το μαύρο-μπλε φως της λάμπας, τα τατουάζ που σχεδιάζει αποκαλύπτουν κρυμμένα μηνύματα και μία δεύτερη διάσταση ενός, κατά τα άλλα, μονοδιάστατου σχεδίου. Η ίδια εξερεύνησε αυτή την προοπτική από την επιθυμία της να αποκτήσει η ίδια κάποια στιγμή ένα ροζ neon tattoo.

Η ίδια ζωγράφιζε από πάντα και κάποια στιγμή αποφάσισε να μετατρέψει τα σχέδιά της σε τατουάζ. Μαθαίνοντας σιγά σιγά τα μηχανήματα και την τακτική, πήγε σε σχολή τατουάζ, απέκτησε άδεια και ξεκίνησε να εργάζεται. Η ιδέα να ασχοληθεί με τα neon προέκυψε από ένα άλλο μαγαζί με tattoo, στο οποίο είχε δει κάποια έντονα χρώματα και αποφάσισε να πειραματιστεί με το πως αυτά θα αντιδρούσαν στο blacklight. Στο φως της μέρας, τα σχέδια φαίνονται μαύρα και φυσιολογικά, ενώ κάτω από αυτό το ιδιόμορφο μαύρο-μπλε φως, τα σχέδια γίνονται έντονα πορτοκαλί φούξια και κόκκινα.


Βέβαια, υπάρχουν ακόμα αρκετοί με επιφυλάξεις, αφού το μελάνι που χρησιμοποιείται για αυτά έχει θεωρηθεί τοξικό και υπαίτιο για μέχρι και καρκίνο του δέρματος. Όπως λέει η ίδια, υπάρχουν διαφορετικών ειδών μελάνια και εκείνη επιλέγει με πολύ προσοχή τα υλικά της καθώς αποφεύγει τις φτηνές και συχνά ανώνυμες μάρκες.

Δείτε παρακάτω τα εντυπωσιακά αυτά tattoo και σκεφτείτε μήπως την επόμενη φορά κάνετε κάτι πιο ιδιαίτερο!


Πηγή: el.ozonweb.com

You Might Also Like

0 comentários: