.

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ – ΔΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ

Μαρτίου 04, 2019 Athens UP 0 Comments


Μπορεί να είναι δύσκολο να προβλέψετε τις νέες τιμές, ωστόσο, σύμφωνα με το Travel Pricing Outlook υπάρχουν ορισμένα διαστήματα που οι τιμές είναι λίγο πιο συγκεκριμένες.


Οι So Expedia και Airlines Reporting Corporation ανέλυσαν πάνω από 50 δισεκατομμύρια ηλεκτρονικές αναζητήσεις πτήσεων και 295 εκατομμύρια πτήσεις το 2018 και έβγαλαν μερικά συμπεράσματα.

Μην περιμένετε μέχρι τελευταία στιγμή

Αυτό είναι γνωστό. Μην περιμένετε μέχρι τελευταία στιγμή να κλείσετε την πτήση σας, καθώς οι τιμές αυξάνονται. Τα δεδομένα δείχνουν ότι η καλύτερη ώρα για την κράτηση πτήσεων είναι τρεις εβδομάδες πριν από το ταξίδι σας.

Κάντε κράτηση το Σαββατοκύριακο

Μπορεί να περνάει η ώρα σας στη δουλειά τσεκάροντας τις πτήσεις, αλλά το σαββατοκύριακο μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα. Η καλύτερη ημέρα για αγορά εισιτηρίων είναι η Κυριακή, καθώς μπορείτε να εξοικονομήσετε μέχρι 36% σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ημέρες. Το Σάββατο η εξοικονόμηση μπορεί να αγγίξει το 20%.
Οι πιο ακριβές πτήσεις είναι συνήθως Πέμπτη και Παρασκευή.

Οι απευθείας πτήσεις δεν είναι πάντα πιο ακριβές

Η Expedia και η ARC διαπίστωσαν ότι οι απευθείας πτήσεις μπορεί να κοστίζουν λιγότερο από τις πτήσεις με στάσεις λόγω των διακυμάνσεων της ζήτησης για τη διαδρομή.Πηγή: el.ozonweb.com

You Might Also Like

0 comentários: