.

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΣΤΟΡΙΔΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟ CAFE TEATRAL

Απριλίου 17, 2019 Athens UP 0 CommentsΗ τραγουδοποιός Δήμητρα Μαστορίδου συνεχίζει τη βόλτα της στις μουσικές σκηνές έχοντας επόμενο σταθμό τον υπέροχο, εναλλακτικό χώρο του Πολυμήχανου cafe teatral !

Με το νέο σχήμα της σβήνει τα φώτα, χαμηλώνει την ένταση και αλλάζει τη συχνότητα της διασκέδασης με εκείνη της ψυχαγωγίας.

Έχει μαζί της τραγούδια που μιλάνε για άδοξους έρωτες (που δόξασαν, παρόλα αυτά, τους πρωταγωνιστές τους), για υπνοβάτες που απιστούν κάθε βράδυ (εν αγνοία τους) και για ανθρώπους που αναστήθηκαν (πριν ακόμα πεθάνουν).

Σκοπεύει να ακολουθήσει ευλαβικά το φωτεινό αστέρι του Leonard Cohen, του David Bowie και της Αρλέτας, σύμφωνα πάντα με τον ουράνιο χάρτη που της έδωσαν τα τραγούδια της Marianne Faithfull, του Nick Cave, του Sivert Hoyem, αλλά και του Δήμου Μούτση, του Αλκίνοου Ιωαννίδη κ.α.

Θα αφηγηθεί ιστορίες από τις προηγούμενες δουλειές της, καθώς και υλικό από τον καινούργιο (ιπτάμενο) δίσκο που ετοιμάζει.
Στη σκηνή μαζί της θα είναι οι ιχνηλάτες συνεργάτες της: η συνθέτρια Αρετή Κοκκίνου (ενορχήστρωση, κιθάρα, μαντολίνο) και ο Σταύρος Παργινός (τσέλο, μαντολίνο).Info:
Που: Φλέμινγκ 58, Αργυρούπολη
Πότε: Σάββατο 20/04/19 στις 9μμ
Πως: τηλ. κρατήσεων 2155517311
Συμμετοχή 5€

You Might Also Like

0 comentários: