.

Ο PAUL VAN DYK ΣΤΟ VOX

Απριλίου 22, 2019 Athens UP 0 Comments


Ο Paul van Dyk έρχεται για το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού του στην Αθήνα, το Σάββατο 4 Μαΐου, καλεσμένος της F.S.I. Events. 

Η εμφάνιση του στο Vox με τους Hi Profile και Chris Oblivion, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του για την παρουσίαση του νέου του άλμπουμ με τίτλο “Music Rescues Me”. 

Κυρίαρχος των chart, με ανεπανάληπτα ρεκόρ πωλήσεων στη δισκογραφία του, sold out περιοδείες σε ολόκληρο τον κόσμο, ο πρώτος DJ ηλεκτρονικής μουσικής που προτάθηκε και κατέκτησε βραβείο Grammy, ο πρώτος που βραβεύτηκε 2 συνεχόμενες φορές ως ο καλύτερος Dj στο κόσμο από το κοινό στο DJMag και με περισσότερα από 100 διεθνή βραβεία στο παλμαρέ του στις 3 δεκαετίες που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στη παγκόσμια μουσική βιομηχανία, μας προσκαλεί ν’ ακούσουμε μαζί του το μέλλον, με trance ήχους και χρώματα μέχρι το ξημέρωμα σε μια ανεπανάληπτη βραδιά. Μετά από 3 δεκαετίες κυριαρχίας στη σκηνή για τον Paul Van Dyk η Trance είναι κάτι παραπάνω από μουσική. 

Είναι ένας τρόπος ζωής. Είναι αισθήματα που μετατρέπονται σε ήχο. Για τον Γερμανό θρύλο της dance σκηνής η ζωή η ίδια είναι η μεγαλύτερη έμπνευση και όλες οι εμπειρίες που βιώνει καταλήγουν με έναν τρόπο στη μουσική του. Απλά τοποθετώντας συναισθήματα μέσα στους ήχους. 

Πρότυπο για τις νεότερες γενιές DJ καθώς και βαθιά ανθρωπιστής, ειρηνιστής και αλτρουιστής, με πληθώρα κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου και δράσεων.

Εισιτήρια 

Προπώληση: 15€ (early bird) & 19€ 
Στην είσοδο: 25€ & VIP 33€

Προπώληση εισιτηρίων 

Πανελλαδικά: Καταστήματα Wind, Seven Spot, Reload, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία, BP, Shell, EKO, My Market, Metro cash & carry 

Αθήνα: Yolenis (Σόλωνος 9, Κολωνάκι), Viva kiosks (Πλατεία Συντάγματος & Τεχνόπολη) 

Τηλεφωνικά: 11876 

Online: www.viva.gr

You Might Also Like

0 comentários: