.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΜΟΥΣ - ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑ

Ιουνίου 10, 2019 Athens UP 0 Comments


Οι εγκαταστάσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπουν στο μεγαλύτερο τμήμα των διαδρομών σύνδεση με κανένα δίκτυο ή ισχυρό σήμα, αλλά αυτό πρόκειται σταδιακά να αλλάξει, φέρνοντας το μετρό της Αθήνας κοντά στα επίπεδα του μετρό άλλων ευρωπαϊκών πόλεων όπου υπάρχει πλήρης κάλυψη από δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.   

Το πλάνο για βελτίωση του σήματος των κινητών τηλεφώνων εντός των συρμών του Μετρό ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα και αυτή η εξέλιξη έρχεται ως απόρροια της συμφωνίας των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας με την Αττικό Μετρό.   

Ο Γιώργος Στεφανόπουλος, γενικός διευθυντής της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ) αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη συμφωνία κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Infocom Mobile & Connected World. Ακόμη υπογράμμισε ότι η υλοποίηση της συμφωνίας μπορεί να κρατήσει μέχρι και δύο χρόνια. Η επένδυση αναμένεται να φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ.   

Σύμφωνα με τον κ. Στεφανόπουλο, οι πάροχοι κινητών επικοινωνιών, σε συνεργασία με την Αττικό Μετρό, ξεκινούν τον σχεδιασμό για την ανάπτυξη των υποδομών που θα επιτρέψουν πλήρη κάλυψη με δίκτυα νέας γενιάς υψηλών ταχυτήτων στους συρμούς και τις εγκαταστάσεις του υφιστάμενου δικτύου της Αττικό Μετρό καθώς και στους νέους σταθμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Πηγή: www.lifo.gr

You Might Also Like

0 comentários: