.

ΟΙ FLORENCE AND THE MACHINE ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

Ιουνίου 10, 2019 Athens UP 0 Comments


Με…αέρα από Game of Thrones η 32χρονη Βρετανίδα έρχεται με την «ιδιόρυθμη» μπάντα της για μια βραδιά που σίγουρα θα θυμόμαστε για καιρό.  Η εμφάνισή τους επιβεβαιώθηκε με την παρουσίαση του φθινοπωρινού καλλιτεχνικού προγράμματος στο Ηρώδειο, το οποίο πήρε την έγκριση από το ΚΑΣ.Οι Florence and the Machine που δημιουργήθηκαν στο Λονδίνο το 2007 από την Florence Welch έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού τόσο μέσα από τα ροκ, ποπ και soul στοιχεία που συνδυάζουν στη μουσική τους όσο και από την εντυπωσιακή φωνή και παρουσία της κοκκινομάλλας τραγουδίστριας η οποία φέτος, χάρισε τη φωνή της στην τελευταία σεζόν του Game of Thrones.
Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση στο site του συγκροτήματος, όμως άπαντες ανυπομονούν για την μαγευτική βραδιά του Σεπτέμβρη, με τα εισιτήρια να αναμένεται να εξαφανιστούν.
Η κορυφαία και πιό ισχυρή γυναικεία παρουσία της τελευταίας δεκαετίας, μια σπουδαία και μεγάλη περσόνα του σήμερα, η Florence επιστρέφει στην Αθήνα μια δεκαετία μετά την εμφάνισή της στο Synch Festival του 2009.  Ημερομηνία: Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου. Τόπος: Ηρώδειο.

You Might Also Like

0 comentários: